MOTHER MERCURY

– “Ik heb Queen met Freddie zelf nog zien optreden en dit was er gewoon knal op!!”
– “Dit is van wereldniveau! De interactie met het publiek, de humor, de band, de zanger,… Had ik het niet zelf gezien, ik had het nooit geloofd.”
– “Mother Mercury is de eerste orkaan in de geschiedenis waarvan de mensen meer willen; veel meer!”

Dit zijn slechts enkele van de talloze lovende woorden die je kan vinden over de weergaloze performances van Mother Mercury.

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!
Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een killer band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny Vande Putte is zo’n zanger. Diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.
Mother Mercury probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Ze bestudeerden Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… Β Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen tribute band zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

They WILL rock you

Ready, Freddie?!

MOTHER MERCURY

Tour Data

Social Media

   

Boekingsmogelijkheden

Boeken